Word jij de nieuwe Robinson!!

Uitdaging, samenwerking, actie en avontuur. Expeditie Robinsons bij Hit is een spel vol avontuur waarbij iedereen een belangrijke rol heeft. De groep wordt gesplitst in twee of meer teams. Het spel is geschikt voor jong en oud. Ideaal voor een dagje uit, teambuilding, vriendengroepen, vrijgezellenfeest, verenigingen, bedrijfsuitje. Dus speel het tijdens een familiedag met ooms, oma’s en neefjes en nichtjes. Of daag je collega’s uit: de stagiaire en die collega die bijna met pensioen gaat. Samen vormen ze misschien wel het ideale team! Want snel opdrachten voltooien is belangrijk maar vergeet niet om ze ook nauwkeurig af te ronden! Ga de uitdaging aan en pak de overwinning met jouw team!

Je gaat met je teamgenoten samenwerken om verschillende opdrachten sneller te voltooien dan het andere team. De opdrachten zijn heel uiteenlopend en variëren van het maken van een vuurtje tot samen een puzzel oplossen. Bij elke opdracht zijn punten te verdienen. Het doel is uiteraard om zo veel mogelijk punten te verzamelen, meer dan de andere teams! Snelheid is zeer belangrijk, maar je moet ook zeker nauwkeurig te werk gaan. Elke fout kost namelijk veel tijd en punten.Je gaat in groepen tegen elkaar strijden voor de overwinning! Je moet als groep verschillende spellen en parcours overwinnen om punten te behalen die je leiden tot de overwinning en dus de eeuwige roem! Maak je borst maar nat, makkelijk zal het niet worden! Wie gaat er met de eer vandoor?

Speciaal voor kinderen hebben we het spel en de moeilijkheidsgraad aangepast, zodat het ook perfect geschikt is voor een kinderfeest of sportclub teamuitje.

Volwassen Expeditie HIT

Ontvangst met koffie en thee

2 uur speeltijd

€ 27,50 P.P

Rating: 3.4166666666667 sterren
12 stemmen

Familie Expeditie HIT

Ontvangst met koffie en thee

2 uur speeltijd

€ 27,50 P.P (volwassenen)

€ 16,50 P.P (kinderen)

Rating: 3.6 sterren
5 stemmen

Kinder Expeditie HIT

Ontvangst met koffie en thee

2 uur speeltijd

€ 16,50 P.P

Rating: 3.2777777777778 sterren
18 stemmen

Overige informatie Expeditie Robinson

- Het minimaal aantal spelers is 10

- Er zijn 3 varianten waarbij de moeilijkheidsgraad is aangepast op de leeftijd van de groep

Expeditie HIT | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500

E: info@expeditiehit.nl | Privacyverklaring